Mariska Overheul
Mariska Overheul
Ik laat het goede groeien door...

…servicegericht en met enthousiasme te werken met onze directeur en adviseurs, op het gebied van onder andere HR, de projectadministratie, projectplanning en het directiesecretariaat. Zo zorg ik ervoor dat zij de handen zoveel mogelijk vrij hebben om “buiten” het goede te laten groeien.

Achtergrond

Vanuit eerdere functies en vanuit de aard van het beestje ben ik gewend om actiegericht, servicegericht en met veel plezier en energie mijn werk uit te voeren op het gebied van officemanagement. Een grote liefde voor de natuur en voor alles wat leeft, maakt dat ik graag mijn steentje bijdraag om de wereld een beetje mooier te maken. Bij CLM zit ik hiermee op mijn plek!

Favoriete impactdomein

Biodiversiteit. Ik geloof dat de afname van biodiversiteit, in het tempo waarin dit nu aan de gang is, het grootste gevaar voor het leven op aarde vormt. Al het leven is met elkaar verbonden en houdt elkaar in evenwicht. Als dit evenwicht te drastisch verstoord wordt, heeft dat grote gevolgen. CLM heeft veel projecten op het gebied van biodiversiteit en het onderwerp zit in veel werkvelden en thema’s verweven.

Alle kleine beetjes helpen!
Verbinding

In mijn functie werk ik graag met alle collega’s samen. Ik voel me verbonden met het bedrijf en de medewerkers, omdat ik bijdraag aan de missie van CLM. Dat doen we allemaal, met veel inzet, als een team! Trots ben ik, als een jaar van hard werken met zijn allen, een mooi resultaat oplevert.

Meest aan mij gestelde vraag

Er worden dagelijks heel veel vragen gesteld over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat maakt mijn functie leuk en afwisselend. Weet ik iets niet, dan zoek ik het meteen uit.

Inspirerende cases

Vanuit mijn centrale functie doe ik in alle projecten wel iets, maar er staan geen inspirerende projecten van CLM op mijn naam.

Ook in mijn privéleven probeer ik, hetzij kleinschalig, mijn steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Zo hebben wij een bijna energieneutraal huis gebouwd en doe ik boodschappen bij de biodynamische landwinkel bij ons op het dorp. Daar haal ik ook wat vlees en eieren van dieren die een goed leven hebben (gehad). Tuinieren doen wij zonder gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest.  Nestkastjes, een egelvilla en insectenhotel ontbreken niet in de tuin. Daarnaast ben ik lid van de zwerfafval brigade. We trekken er regelmatig met een gezellige club mensen op uit om het zwerfafval binnen onze gemeente op te ruimen. Verder loop ik jaarlijks collecte voor de dierenbescherming. Voor de broodnodige ontspanning vind je mij vaak met paard, honden of mountainbike in de natuur. Zowel in mijn privé- als in mijn werkleven laat ik het goede groeien. Ik ben trots op de missie van CLM.

Het kan! Ik denk dat het voor iedereen haalbaar is om iets te doen om beter voor de aarde te zorgen. Een heleboel kleine veranderingen zorgen uiteindelijk voor een grote verandering.
Mariska Overheul