Vacature: ervaren projectleider duurzame teelt
24 July 2020

Het bedrijf: breed, dynamisch en met een prima reputatie

Het werkterrein van CLM is gevarieerd, breed en volop in beweging. We werken in een rijkgeschakeerd netwerk, met supermarkten en voedingsbedrijven, overheden, milieuorganisaties en boeren en hun organisaties. Onderwerpen variëren van het sluiten van BeeDeals voor bijen tot begeleiden van boeren bij slimme innovaties op de akker en het erf; van onderzoek naar effecten van bestrijdingsmiddelen op omwonenden tot het evalueren van gewasbeschermingsbeleid.

Het werk: gevarieerd, inhoudelijk en zelfstandig

Je werkt als projectleider en adviseur zelfstandig in kleine teams aan meerdere projecten tegelijk. De vraagstukken zijn soms praktisch, soms meer beleidsgericht. Je bedenkt bruikbare en creatieve oplossingen via literatuuronderzoek, data-analyse, denk- en rekenwerk en uitwisseling van ideeën met opdrachtgevers, boeren, bedrijven, onderzoekers en collega’s. Je ontwikkelt nieuwe projectideeën, onderhoudt het netwerk en acquireert samen met collega’s nieuwe opdrachten. Als projectleider hou je grip op de lopende projecten, en stuur je collega’s aan in de uitvoering.

Inhoudelijk is de functie gericht op plantaardige teelten: gewasbescherming en geïntegreerde productie, bodem en water, en op de keten van toeleveranciers en afnemers van akkerbouw- en tuinbouwproducten.

De vereisten: proactief, verantwoordelijk en deskundig

De kennis en ervaring waar we naar zoeken zijn:

  • 5 tot 10 jaar werkervaring waarvan enkele jaren als projectleider
  • Kennis van landbouw
  • HBO-/WO-niveau
  • Aantoonbare ervaring met acquisitie is een pré
  • Netwerk in de landbouwpraktijk en voedselketen is een pré

Competenties:

  • Je hebt affiniteit met het boerenbedrijf én met de missie van CLM
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zelfstandig
  • Je hebt passie voor je vak
  • Je bent ondernemend, proactief en een teamspeler

Het aanbod: leuke, uitdagende functie en prettige bedrijfscultuur

We bieden een uitdagende baan in een collegiale omgeving. Met veel eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf projecten te ontwikkelen. Salaris is marktconform, afhankelijk van ervaring. De vacature is in eerste instantie voor één jaar voor 32-36 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling.

De procedure

Geïnteresseerden kunnen tot en met 7 september 2020 hun motivatie en cv richten aan:
moverheul@clm.nl, onder vermelding van vacature 20001.