Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Nieuwsbericht

22 april 2021

VACATURE-ALERT


CLM Onderzoek & Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat werkt aan duurzame landbouw, gezond voedsel en een aantrekkelijk platteland. Dat doen we via advies, onderzoek, innovatie, communicatie, procesbegeleiding en debat.

Het werkterrein van CLM is gevarieerd, breed en volop in beweging. We werken in een dynamische omgeving met boeren, overheden, natuurorganisaties, waterschappen, ketenpartijen, kennisinstituten en maatschappelijke organisaties. In onze opdrachten proberen we altijd partijen te verbinden en concreet handelingsperspectief te bieden. Opdrachten variëren van strategisch advies tot praktijkonderzoek in het veld en van deelname in wetenschappelijke studies tot ondersteunen van de internationale industrie bij verduurzaming.

 

Vacature: Junior adviseur

Het werk: gevarieerd, inhoudelijk en zelfstandig

Bij CLM werken we aan verduurzaming van de landbouw. In je rol als junior adviseur kun je die verduurzaming samen met je teamgenoten daadwerkelijk mee vormgeven, aansluitend op de missie en visie van CLM. Dat doe je in eerste instantie door mee te werken in relevante adviestrajecten en onderzoeksprojecten. Door literatuuronderzoek, data-analyse, denk- en rekenwerk, en uitwisseling van ideeën met ondernemers, onderzoekers en collega’s kom je tot bruikbare en creatieve oplossingen. We stimuleren je daarnaast om actief deel te nemen in relevante netwerken en van daaruit nieuwe oplossingen of projecten te initiëren.

Je werkt bij CLM vaak in teamverband aan opdrachten. Binnen die opdrachten lever jij, zowel organisatorisch als inhoudelijk, zelfstandig je bijdrage. De projecten kunnen zowel gaan over de plantaardige sector als over de melkveehouderij.

Gevraagde competenties:

 • Je hebt een agrarische, milieukundige of andere relevante opleiding en een academisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de landbouw en met de missie van CLM.
 • Je bent flexibel, ondernemend en proactief.
 • Je bent een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig een opdracht af te ronden.
 • Je kunt prima overweg met Excel en communiceert goed, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Kennis van bodemkunde, statistiek/dataverwerking en/of klimaat is een pré.

 

Het aanbod: uitdagende functie en prettige bedrijfscultuur

We bieden een uitdagende baan in een collegiale omgeving, met interessante ontwikkelingsmogelijkheden, veel eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om op termijn zelf projecten te ontwikkelen. Salaris is marktconform, afhankelijk van ervaring. De vacature is in eerste instantie voor één jaar voor 28-36 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling.

De procedure

 • Geïnteresseerden kunnen tot en met 16 mei 2021 hun motivatie en cv richten aan , onder vermelding van vacature 21001.
 • Meer info verkrijgbaar bij Edo Dijkman:
  Foto medewerker:EdoDijkman
  Directeur
  0345 470 726 info icon

 

 

 

 

Download een pdf van deze vacature

 

<< Terug