Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Nieuwsbericht

22 mei 2018

Vacature: Ervaren projectleider duurzame landbouw


CLM Onderzoek & Advies is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau dat zich inzet voor duurzame landbouw, gezond voedsel, en een aantrekkelijk platteland. Dat doen we via onderzoek, advies, innovatie, communicatie, procesbegeleiding en debat. 

Het werkterrein en de klantenkring van CLM zijn gevarieerd en breed. We werken in een dynamische omgeving met supermarkten, voedingsbedrijven, overheden, milieuorganisaties, boeren en hun organisaties. Opdrachten variëren van inhoudelijk onderzoek tot strategisch advies en van praktijkprojecten in het veld tot het ondersteunen van de internationale food & beverage industrie bij hun verduurzaming.

We zijn op zoek naar een

Ervaren projectleider duurzame landbouw

 

Het werk: gevarieerd, inhoudelijk en zelfstandig
Je werkt als adviseur zelfstandig in kleine teams aan meerdere projecten tegelijk. De vraagstukken zijn soms praktisch, soms meer beleidsgericht. Je bedenkt bruikbare en creatieve oplossingen via literatuuronderzoek, data-analyse, denk- en rekenwerk, en uitwisseling van ideeën met opdrachtgevers, boeren, bedrijven, onderzoekers en collega’s. Je ontwikkelt nieuwe projectideeën, je onderhoudt het netwerk en bouwt dat verder uit en je acquireert opdrachten. Als projectleider hou je overzicht en grip op de lopende projecten, en stuur je collega’s en consortiumpartners aan in de uitvoering.

Inhoudelijk is de functie gericht op landbouw (akkerbouw, tuinbouw, veehouderij). Die benaderen we graag integraal: water, bodem, biodiversiteit, bemesting en gewasbescherming zijn de belangrijke thema’s.

De vereisten: proactief, flexibel en deskundig
De kennis en ervaring waar we naar zoeken zijn:

  • tenminste 5 jaar ervaring met projectleiding,
  • aantoonbare ervaring met acquisitie,
  • kennis van landbouw,
  • ruime werkervaring en netwerk in de landbouwpraktijk en voedselketen.

Competenties: 

  • je werkt en denkt op academisch niveau, 
  • je bent breed georiënteerd en hebt passie voor je vak,
  • je hebt affiniteit met het boerenbedrijf én met de missie van CLM, 
  • je bent flexibel, ondernemend en proactief, en een teamspeler,
  • je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en geschrift en beheerst het Engels goed.

Het aanbod: uitdagende functie en prettige bedrijfscultuur
We bieden een uitdagende baan in een collegiale omgeving. Met veel eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf projecten te ontwikkelen. Salaris is marktconform, afhankelijk van ervaring. De vacature is in eerste instantie voor één jaar voor 32-36 uur per week, met zicht op een vaste aanstelling.

De procedure
Geïnteresseerden kunnen tot 11 juni hun motivatie en cv richten aan secretariaat@clm.nl onder vermelding van 'Vacature 1801'.

Voor meer informatie: bel met Gijs Kuneman (0345-470726) of Peter Leendertse (0345-470751).

Lees of download deze vacature als pdf-bestand

<< Terug