Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Medewerkers

Foto medewerker:Godelievevan Tilborg

Functie

Adviseur

Telefoonnummer

0345-470731

E-mail

Godelieve van Tilborg


Sinds 1 oktober 2018 werkzaam bij het CLM. Een organisatie waar ik me thuis voel. De samenwerking tot stand brengen tussen verschillende ketenpartijen. Kijken of er een nieuw verdienmodel mogelijk is tussen agrarische ondernemers en loonwerkers. Ik vind het leuk om aan de keukentafel te zitten. Onder het genot van een bakkie praten over de toekomst. Het is dan mooi als je daar een bijdrage aan kunt leveren. 

Binnen het CLM ben ik betrokken bij verschillende projecten. Opstart Bezemproject Noord-Brabant, SchoonWater en in het grondwaterbeschermingsgebied Nuland aan de slag om de doelstelling te halen. Ik vind het een uitdaging om nieuwe verbindingen te leggen, de schakel te zijn tussen de overheid (beleidsdoelen) en de ondernemers. Het is tenslotte de ondernemer die er mee aan de slag moet. Openheid en transparantie zijn hierbij sleutelwoorden. 

Samen met mijn 3 kinderen woon ik op de boerderij van mijn ouders in Aarle-Rixtel (voormalig melkveebedrijf). In mijn vrije tijd ben ik samen met de kinderen buiten bezig of sta ik aan de kant van het hockeyveld. Daarnaast heb ik hobbymatig een aantal paarden staan en ben ik dus ook veel in de stal (of op de rug van mijn paard) te vinden. << Terug