Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Medewerkers

Foto medewerker:NicoleKrassenberg

Functie

Projectassistent

Telefoonnummer

0345 470 717

E-mail

Nicole Krassenberg


Sinds mei 2009 ben ik werkzaam bij CLM.
Na mijn hbo-studie tropische landbouwstreekontwikkeling en ruime projectmatige en secretariële werkervaring nu "back to the roots". Bij CLM voer ik een breed takenpakket uit, wat ik erg leuk vind. Inhoudelijk sluit het werkveld van CLM aan bij mijn opleiding, dat maakt het extra leuk.

De breedte van mijn werkzaamheden maakt mijn functie nóg leuker. Dat omvat o.a. website beheer en ontwikkeling, vormgeving van communicatie (zoals banners, folders en nieuwsbrieven), redactie, lay-out, drukwerkbegeleiding, beheer van foto- en filmarchief, aanspreekpunt en tenslotte secretariële ondersteuning.
Daarnaast ben ik lid van de interne communicatiecommissie. Het onderzoeken en beheren van nieuwe/sociale media (Linkedin, Twitter, Facebook, Youtube en Google+) vloeit daaruit voort. Tenslotte is deze CLM-site het resultaat van onder andere mijn inspanningen.
Geen routine, geen dag is hetzelfde. En ik ben dol op afwisseling!

In mijn vrije tijd ben ik ook veelzijdig bezig. Ik mag - natuurlijk - graag tuinieren. Lezen (liefst in mijn Mexicaanse hangmat!), dansen (vooral salsa, kizomba en bachata) en handwerken/doe-het-zelven/knutselen zijn eveneens favoriete bezigheden. Voor mijn gezondheid doe ik aan Pilates.<< Terug