Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Medewerkers

Foto medewerker:NicoleKrassenberg

Functie

Projectassistent

Telefoonnummer

0345 470 717

E-mail

Nicole Krassenberg


Via een omweg "back to the roots" bij CLM terechtgekomen: na mijn hbo-studie tropische landbouwstreekontwikkeling en ruime projectmatige en secretariële werkervaring bij diverse werkgevers. Ik heb een breed takenpakket en dat vind ik erg leuk. Dat het werk ook inhoudelijk aansluit bij mijn opleiding, maakt het extra leuk, ik noem mijzelf wel eens een duizendpoot met hersens.

Mijn werk omvat o.a. redactie, websitebeheer, -statistieken en -ontwikkeling, onderhoud en opzet van sociale mediakanalen, lay-out, beheer van het foto- en filmarchief, aanspreekpunt en tenslotte secretariële ondersteuning. Daarnaast ben ik secretaris van de OR en regel ik allerlei pandgerelateerde zaken.
Geen routine gelukkig, geen dag is hetzelfde en ik weet 's ochtends vaak nog niet wat ik die dag ga doen. En dat is super, want ik floreer bij afwisseling!

In mijn vrije tijd ben ik ook veelzijdig bezig. Ik mag - natuurlijk - graag tuinieren. Lezen (liefst in mijn Mexicaanse hangmat!), dansen (vooral salsa, kizomba en bachata) en handwerken/doe-het-zelven/knutselen zijn eveneens favoriete bezigheden. Voor mijn gezondheid doe ik aan Pilates.<< Terug