Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Internationaal

Foto medewerker:GijsKuneman

Functie

Directeur BV

Telefoonnummer

0345 470 726

E-mail

Gijs Kuneman


Juist het grensvlak van landbouw en natuur vind ik boeiend. Op dat grensvlak liggen de kansen – en zit soms ook de wrijving. Is er een plek voor houtwallen inclusief de vogels en insecten in een moderne landbouw? Ik heb de schoonheid en de wrijving gezien in de Achterhoek waar ik ben opgegroeid. Dat inspireert me om bij CLM de verbinding te zoeken tussen partijen, tussen inhoud en proces, tussen voedsel en groen.

Ik ben sinds januari 2007 directeur van de CLM BV, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, de koers en het relatiebeheer. Ik werk ook mee in projecten, vooral met het voedingsbedrijfsleven en internationaal. Vóór CLM werkte ik bij natuur- en milieuorganisaties in Nederland en Brussel, op onder meer Europees en nationaal natuur- en landbouwbeleid.

Ik studeerde in 1988 af in de richting Tuinbouw aan de Universiteit Wageningen. Naast en na de studie trad ik op als de helft van cabaretduo De Gok, onder meer op het Leids Cabaretfestival in 1991. Sindsdien schrijf, speel en zing ik nog wel eens incidenteel een lied aan de piano. En dat gaat geregeld ook over natuur of landbouw.

 << Terug