Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Auteur

Foto medewerker:GeraClements

Functie

Projectassistent

Telefoonnummer

0345 470 703

E-mail

Gera Clements


Sinds januari 2015 ben ik bij CLM werkzaam als projectassistent. Mensen vragen mij vaak wat dat precies inhoudt. Het komt er op neer dat het van alles kan zijn en juist dàt maakt het werk zo leuk.  Ik hou me bezig met allerlei secretariële taken, dat gaat van het verdelen van de post, het versturen van persberichten en het beantwoorden van de telefoon, tot het online bestellen van de kantoorartikelen en de wekelijkse boodschappen. En alles daar tussen in.

Ook ondersteunen wij op de afdeling de projecten die CLM ontwikkelt of aan meewerkt, door het opmaken van projectvoorstellen, het ontwerpen van flyers, brochures en al wat zou kunnen werken in de communicatie en informatie rondom het betreffende project. Ook versturen we tweets en vullen we onze eigen website(s) met nieuws en informatie. Kortom; elke dag is anders!

Ik heb zowel een secretariële als een grafische achtergrond en die combinatie komt in deze functie heel goed van pas.

Ik woon in Leerdam, niet ver van Culemborg en kan mijn werk bij CLM goed combineren met mijn privéleven.

Ik vind het fijn om in bossen of op het strand te wandelen met de hond en te genieten van de natuur. Ik leer van de natuur dat alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht komt en dat problemen zich, met een beetje geduld en wat kleine aanpassingen, vaak vanzelf oplossen. Die gedachte hou ik vaak in mijn hoofd als het leven soms te druk en vol obstakels lijkt. Kijken naar de natuur relativeert!

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met muziek maken, schilderen, lezen en af en toe gewoon lekker niets doen (een aanrader!).<< Terug