Duurzame landbouw -
Gezond voedsel - Vitaal platteland

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van
landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Auteur

Foto medewerker:AliceBlok

Functie

Adviseur

Telefoonnummer

0345 470 723

E-mail

Alice Blok


Al vanaf jongs af aan ben ik graag buiten, lekker zitten in de tuin, vogels horen in het bos of lopend langs de akkers. Ik vind het heerlijk om te genieten van de natuur. Naast ervan te kunnen genieten, kan ik er ook enorm gefascineerd door raken. Hoe alles met elkaar verbonden is, de balans die kan ontstaan maar ook compleet kan vervagen en hoe planten en dieren allemaal op hun eigen manier geavanceerd zijn om te kunnen (over)leven. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik biologie met een specialisatie in ecologie ben gaan studeren in Wageningen. De focus lag hier dan ook grotendeels op ecologie en interacties tussen plant, dier en bodem.

Tijdens mijn studie miste ik de verbinding tussen het belang van wetenschap en onderzoek en dit daadwerkelijk in de praktijk brengen. Door een goede communicatie tussen deze twee, valt er op veel plekken nog een hoop te behalen. Dit hoop ik in mijn werk bij CLM toe te kunnen voegen. En ik ben heel blij dat ik bij CLM de natuur een handje kan helpen in de goede richting. Door middel van verduurzaming, biodiversiteit en communicatie de natuur en landbouw een beetje beter te maken. En groener.

Ik ben graag bezig en het liefst samen met anderen, de gezelligheid opzoeken. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan het wandelen of motorrijden, lekker aan het koken en eten met vrienden of aan het basketballen of boksen.<< Terug