Impactmonitor
Meten is weten & inspireren is leren De inzichten die we de afgelopen 40 jaar samen met onze partners hebben gevonden, hebben waarde voor de toekomst. Met onze Impactmonitor maken we deze kennis toegankelijk. Om met elkaar vaart te kunnen maken. Selecteer hierboven de eerste impactdomeinen en doe inzichten en inspiratie op voor de dag van morgen. We bieden je houvast aan handelingsperspectief aan de hand van:
  • Verleden: baanbrekende onderzoeken en inzichten
  • Verdieping: urgentie, actualiteit en en doelen
  • Vooruitblik: visie, inzichten en implicaties
Op regelmatige basis plaatsen we een nieuw dossier online en op continue basis werken we de dossiers met nieuwe onderzoeken, inzichten en adviezen bij. Gedreven door onze mentaliteit volgen we de impact domeinen voor je op de voet om positieve verandering te realiseren. Het kan! Wil je meedenken over nieuwe dossiers of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen? Laat het ons weten.

Dwars denken, samen doen

In 2011 heeft CLM een beeld geschetst van 30 jaar ontwikkeling rondom landbouw en milieu. Veel van de uitdagingen uit die periode zijn nog steeds verrassend actueel. Via de link hieronder lees je erover en ontdek je op welke wijze CLM al sinds 1981 met die uitdagingen actief is: